Safari i Afrika guide

pexels-photo-1233286_15714335664291.jpg

En safari er en opplevelse som man aldri vil glemme. Ved å reise på safari i Afrika har man muligheten til å se dyr du ikke kan se noen andre steder. Dette inkluderer blant annet elefanter, bøfler, nesehorn, løver og tigre. Afrika er derfor den perfekte destinasjonen hvis du ønsker å reise på safari. I denne guiden vil vi ta for oss noen av de viktigste tingene du trenger å vite om å reise på safari i Afrika.

Safari i Afrika

Om du ønsker å oppleve Afrikas dyreliv kan du besøke Kruger Nasjonalpark i Sør Afrika. Der kan du oppleve blant annet tigre, løver, bøfler, nesehorn og elefanter. Et annet godt valg er å utforske dyrelivet i KwaZulu-Natal.

Det du bør pakke for en Safari i Afrika

Kamerautstyr. Når du skal på safari bør du ta med det beste kameraet du har råd til. Når du først er på safari bør du ikke ta bilde med smartelefonen. Alltid ta med deg ekstra batteri og lad dem hver gang du kan. Det er også lurt å ha med seg fotostativ (tripod).

Kikkert. Du kan ikke reise på safari uten kikkert. Vel du kan, men det er gøyere hvis du har med deg kikkert. Vær i hvert fall sikker på at barna har hver sin kikkert.

Ryggsekk

Når man skal på safari er det veldig greit å ha med seg en ryggsekk. Her kan du oppbevare ting som myggspray, solkrem, solbriller mat, snacks og andre ting som er lurt å ha med på turen.

Bestill tur til Afrika

Om du ønsker å realisere drømmen om safari i Afrika kan du besøke safaritours.no. Safaritours.no tilbyr reiser som er tilrettelagt etter dine behov, og reisen gjennomføres av en kompetent reiseleder slik at du er garantert en fantastisk opplevelse. Besøk safaritours.no i dag for å finne en passende Afrika safari.

scroll to top