Adobe System gjør det mulig for deg å se flash i nettleseren

pexels-photo-2265488.jpg

Internettet har hatt en enorm innflytelse på verdensbefolkningen igjennom de siste årti. Internettet har blitt en uunnværlig del av hverdagen til millioner av mennesker, og det går sjeldent en dag hvor du ikke er inne på forskjellige nettsider eller bruker internettet. Den enorme veksten på internettet har også gjort at flere og flere programmer dukker opp.

Men mange undrer seg nok over, hva Adobe Flash Player egentlig er, og hva gjør det på min Mac eller computer. Adobe Flash Player gjør det mulig for din computer å åpne innhold som har filformatet SWF – SWF står for Small Web Format. For å gjøre det mer håndgripelig kan man si at Adobe Flash Player er en «plugin» for din computer, som gjør det mulig for deg å blant annet spille online spill, se filmer og animasjoner, og se annonses i medieformatet Flash. Flash er det vanligste formatet man bruker for å gjøre medieinnhold levende, og består av bevegelse istedenfor et statisk bilde. Dersom du ønsker å lese mer om Flash kan du lese mer ved å trykke på hyperlinket.

Adobe- en førende produsent

Adobe er en førende softwareprodusent på verdensmarkedet, og har sitt hovedkontor i California i USA. Adobe ble etablert i desember 1982 av Charles Geschke og John Wamock, og ble oppkjøpt i 2005 av Macromedia. Ut over Adobe Flash Player er Adobe også kjent for sitt fotoredigeringsprogram Adobe Photoshop, som gjør det mulig å redigere, retusjere og manipulere bilder. Sammen med Adobe InDesign dominerer Adobe bilderedigeringsverden, og deres programmer brukes flittig i for eksempel marketing og advertising sammenheng. Dersom du er interessert i å lese mer om Adobe og hvilke programmer de tilbyr deres kunder, kan du gå inn på Adobe sin hjemmesider, og lese mer om deres programmer og funksjoner. 

scroll to top