Slik handler du etiketter og merkelapper på nett – enkelt og smart

pexels-photo-2265488.jpg

Gode merkelapper, som for eksempel strykemerker eller selvklebende navnelapper, er gull verdt i hverdagen. Mange tenker kanskje på merking av barneklær, men det kan også være nyttig å merke mange andre store og små ting i hjemmet. Hos en leverandør som Ikast etikett kan du designe dine helt egne merkelapper på få minutter.

Mange valgmuligheter – fra strykemerker til selvklebende navnelapper

Til merking av for eksempel klær, sko, matbokser, vannflasker og lignende er det mange som velger selvklebende navnelapper. Moderne etiketter av denne typen kan festes til praktisk talt alle overflater, og hos Ikast etikett kan du velge mellom en rekke ulike design.

Det er selvfølgelig fortsatt mulig å velge de klassiske strykemerkene, som påføres plagg med strykejern. Det tar selvfølgelig noen minutter å feste disse merkene til et plagg, men strykemerker er et svært godt valg til plagg som skal vaskes ofte og ved høye temperaturer.

Hvilket design passer best til akkurat dine ønsker og behov?

Det klassiske valget til navnelapper er navn og telefonnummer, noe som selvfølgelig kan være utmerket når det gjelder ting som kan bli gjenglemt eller mistet. Imidlertid finnes det også mange andre praktiske og smarte design å velge mellom, som kan passe enda bedre til noen spesifikke situasjoner:

·        Hvis hovedformålet er at barnet selv skal kunne finne og sortere tingene sine, kan det være fornuftig å velge en navnelapp med bare fornavn og et bilde av barnet. Da er det svært enkelt å gjenkjenne ting.

·        Hvis merkelappen skal brukes til noe helt annet, for eksempel merking av produkter eller salgsvarer, er det mulig å velge et design med for eksempel logo og selskapsnavn. På dette området er mulighetene uendelige.

Helt til slutt er det fint å huske på at det også er mulig å bestille helt andre merkelapper på nett, for eksempel vevde merker som kan festes til både hjemmestrikkede plagg og andre design.

scroll to top