Seng med motor

regulerbare_senger_15790115473627.jpg

De fleste har fått med seg at man får senger i mange ulike varianter, men ikke alle har fått med seg at man også kan få tak i seng med motor.

Regulerbar seng

Regulerbar seng er navnet på disse sengene som kan reguleres nesten til det ugjenkjennelige ved hjelp av en elektrisk motor.

Det meste kan reguleres på en regulerbar seng

Man kan heve og senke både fremre del og bakre del, slik at man kan både sitte nærmest oppreist i det ene øyeblikket, og ligge med beina høyt i det neste.

Praktisk innretning

Noe som er meget praktisk av mange grunner. Skal man sitte og lese, eller se på en film, kan det være greit å sitte oppreist. Trenger man å ligge med beina høyt i en periode, så vil en regulerbar seng sørge for at man ikke trenger å bygge opp under beina med en drøss med tepper og puter. I tillegg er en slik motorisert seng meget bra å ha hvis man trenger å få hjelp til å komme seg ut av sengen, eller at noen kommer for å stelle seg.

Meget populære senger

Regulerbare senger er en type seng som er blitt meget populær. Sannsynligvis fordi produsentene har klart å kombinere meget god liggekomfort med de tilleggsfunksjonene som ligger i det at man kan regulere den, og på den måten utnytte sengen til andre aktiviteter enn dem man normalt sett forbinder med en seng.

Høy kvalitet på deler

I tillegg har de mest seriøse produsentene evnet å bruke komponenter av høy kvalitet på de komponentene som er bevegelige slik at man kan føle seg trygg på at senger har en like lang varighet som ordinære senger.

Fås kjøpt på mange steder

Regulerbare senger fås kjøpt gjennom mange ulike typer med kanaler. Store varehus, spesialbutikker innenfor seng og sengeutstyr, og via nettbutikk. Internett er kanskje det stedet som vokser mest når det er snakk om salgsvolum. Og kjøper man ikke sengen via en nettbutikk brukes ofte internett til å finne den modellen man mener passer best til sitt behov, før man så går i butikken og foretar handelen.

scroll to top