Planlegg innkjøp til hagen allerede nå – spar tid og penger

standart.no-www.vidaxl.no-13-12-2021.jpg

Annonse

Å kjøpe hagemøbler står kanskje ikke øverst på å gjøre-listen i desember, men det er smart å begynne å se på hageinnkjøpene når det fortsatt er snø på bakken. Da rekker du å vurdere hva du trenger, hvordan du skal kjøpe det og når du vil ha det levert. Det betyr at du sparer både tid og penger, og det blir enklere for deg å nyte de første vårdagene.

Hva trenger du til hagen?

Det finnes selvfølgelig ingen fasitsvar når det gjelder hvordan du skal bruke hagen din. Noen elsker å klippe gresset, andre vil ha et komplett utekjøkken og noen vil bare ligge på plenen og slappe av. Derfor er det greit å spørre seg hva du faktisk setter mest pris på i hagen.

Det finnes utrolig mange hagemøbler å velge mellom, så du vil alltid finne en hagegruppe, en hagebenk, stoler eller solsenger som passer til behovene dine. Det er bare fantasien din som setter grenser – det er viktig at du virkelig tenker fritt rundt hvilke møbler som har mest verdi for akkurat deg.

Planter og blomster – en delikat balanse

Mange forbinder livet i hagen med bugnende plantebed og flotte blomster, men det betyr også at du må legge ned en god del jobb i hagen. Det kan være en hobby, men for noen vil det kanskje mest oppleves som et ork. Da er det viktig å finne en passende balanse mellom en fin hage og en overkommelig arbeidsmengde.

Hageforhandlerne kan gi råd når det gjelder planter og blomster som er enkle å passe på. Smarte løsninger med stein eller strøbark kan også gjøre at blomsterbed blir enklere å passe på. Til slutt er robotgressklipperen en uvurderlig hjelper hvis du har en skikkelig stor plen. Den vil både spare deg for mye arbeid, og samtidig gjøre at plenen fremstår penere og grønnere når den klippes jevnlig og systematisk.

scroll to top