Inspirer dine medarbeidere

714-L1027-standart.no-inspirer-dine-medarbeidere-25-02.jpg

Alle arbeidsplasser kan en gang imellom ha bruk for inspirasjon, fornyet energi og felles engasjement. Hvis du har lyst til å skape en arbeidsplass med økt arbeidsglede og fellesskapsfølelse, så kan det være at du skal være initiativtaker til et litt annerledes arrangement.

Hverdagen på kontoret

Uansett om du arbeider i en liten eller stor virksomhet, i det offentlige eller det private, som leder, mellomleder eller medarbeider, så har du et medansvar, for å skape et godt og trygt arbeidsmiljø. Det kan være du tar kake med om fredagen, eller er den som tar initiativet til felles morgensang? I så fall er du godt klar over at det er viktig å ha noen felles sosiale tiltak, for å skape en fellesskapsfølelse på kontoret. Det kan være virksomheten ser fordel i å la medarbeiderne trene i arbeidstiden. Spesielt hvis du har et stillesittende arbeid, så kan det være fordeler i å trene sammen med kollegaene. Trening forebygger belastningsskader, er med på å skape glade medarbeidere med et høyt energinivå. Både kake på fødselsdager, og trening om tirsdagen er gode tiltak, for å skape et godt arbeidsmiljø, men det kan også være det skal mere til?

Noen ganger har en virksomhet bruk for en annerledes inspirerende opplevelse, for å få ny energi til arbeidsoppgavene. Da kan det være en god ide og få sjøsatt noen større events,  eller arrangement, som kan gi felles opplevelser

En annerledes dag på kontoret

Det kan være en fantastisk inspirerende opplevelse, og arrangere et foredrag på arbeidsplassen. Det finnes et bredt utvalg av profesjonelle foredragsholdere, man, som virksomhet, kan invitere til å komme forbi, med et inspirerende foredrag.

Det kan være virksomheten har bruk for noen ideer til hvordan medarbeidere og ledere, kan være med til å skape verdens beste arbeidsplass? Det kan også være at virksomheten har bruk for et motivasjonsforedrag, eller et mer humoristisk innslag, som kan skape kollektiv latterkrampe. Uansett, så finnes det et foredrag som passer til din virksomhet.

Ved at hele kontoret, eller virksomheten, er til stede under det samme foredrag, får man en felles referanseramme, som man kan snakke om i kantinen de neste mange dagene. Det kan også være medarbeiderne får faglige input, som skal brukes til å planlegge virksomhetens fremtidige strategi. Det kan også være medarbeiderne har bruk for at tenke nytt i forhold til formidling, eller at lederne har bruk for et kommunikasjonsforedrag.

Et foredrag kommer i mange farger, det kan vær et mere faglig fundert foredrag, eller det kan være et humoristisk innslag til sommerfesten.

De daglige initiativer

Hvis man kan få alle medarbeidere til at kjenne på et felles ansvar for arbeidsmiljøet, kan man få hverdagen i virksomheten til at bli litt bedre, for alle. Noen ganger kan det være de små ting, som skaper en produktiv arbeidshverdag, for eksempel at man starter dagen med en løpetur sammen med kollegaene, eller avslutter en lang arbeidsdag med forfriskende vinterbading.

Virksomheten skal også tenke over hvordan man kommuniserer internt i virksomheten, og hvordan man innretter kontoret. Førnøyde medarbeidere skaper en velfungerende virksomhet.

scroll to top