GNP Energy bringer lys til din hverdag

architecture-1477041__340.jpg

Strømpriser i Norge er et omtalt samtaleemne blant det norske folk. Strømprisene er ofte svingende, og har store forskjeller fra sommer til vinter, og forskjellen i mellom de forskjellige utbydere på markedet er heller ikke alltid til å bli klok på. GNP Energy er et selskap som igjennom det siste årti operert på det norske markedet som en spesialisert forhandler av både kjøp og salg av energi. GNP Energy er stiftet i 2010, den gang under navnet Oslo Kraft AS, innen navneskiftet som kom i 2018. GNP Energy har sitt hovedkontor i Sandefjord i Vestfold fylke, og består at 27 ansatte. GNP Energy leverer ikke kun energi til sine norske kunder, men de leverer også energi til flere andre land, som for eksempel Sverige, Danmark og Finnland.

GNP Energy skiller seg ut på det norske marked, da de ikke er et eget kraftproduksjonsselskap, men derimot et selskap som har spesialisert seg i å handle med energi. GNP Energy anser også seg selv som et uavhengig strømselskap på det norske marked. GNP Energy har et ønske om å differensiere seg fra de andre utbydere på det norske marked, og dette gjør de blant annet ved å sette et meget stort fokus på den service de yter ovenfor sine mange kunder. GNP Energy har en oversiktlig hjemmeside hvor man kan lese om de forskjellige pakkeløsninger tilgjengelig for deres kunder. Dette gjør det lettere for kunden å danne et overblikk over de forskjellige muligheter som GNP Energy tilbyr.

Pakker tilpasset den enkelte kunde

GNP Energy tilbyr sine kunder flere forskjellige pakkeløsninger når de leverer energi ut til sine kunder. Dette gir kundene mulighet for å velge avtaler som passer inn til ikke bare deres forbruk, men også passer inn i deres økonomi. GNP Energy tilbyr flere forskjellige avtaler om levering av energi, hvor den faste månedlige pris er lav, og kWt prisen er fast. Dette gjør det mulig for deres kunder å selv følge med i deres forbruk, og dermed ikke få ubehagelige opplevelser når strømregningen kommer. Som kunde hos GNP Energy får man månedlige betalinger, som skal betales forut. Man kan betale via flere forskjellige løsninger, og det er ingen krav til for eksempel PBS betalinger. Som en ekstra service ovenfor deres kunder, tilbyr de også alle deres kunder å få tilsendt fakturaen for energi pr post, dersom dette skulle være et ønske.

scroll to top