Er slankeoperasjon den eneste effektive måten å miste vekt?

2-NO-Slankeoperasjon-Riga-2.jpg

Vekttap kan bli et langvarig engasjement med sine opp- og nedturer, men de som er villige til å gå ned i vekt føler vanligvis om de er på riktig vei. Derimot vil tradisjonelle metoder, slik som kosthold og mosjon, ikke alltid fungere, eller bare gi en knapt merkbar effekt. I slike tilfeller vil noen mennesker begynne å vurdere slankeoperasjon, også kjent som bariatrisk kirurgi – en effektiv, men komplisert prosedyre. Finn ut om du er en passende kandidat for kirurgi, og lær mer om fordelene med slankeoperasjon i Riga!

Passer du til profilen som kirurgi kandidat?

Ekstra vekt gir ikke alltid en indikasjon på en slankeoperasjon og normalt er det en lege som bedømmer for eller mot prosedyren. Fra vår pasientkoordinator blir pasientene bedt om å fylle ut et spørreskjema, for å finne ut om kirurgi er den rette løsningen for dem. Mens du fortsatt vurderer operasjonen hjemme, kan du evaluere tilstanden din på en grunnleggende og tryggj måte.

Her er en liste over egenskaper som vil bistå deg i å redegjøre for om du er en passende kandidat for slankeoperasjon:

  • din kroppsmasseindeks (Body Mass Index) er høyere enn 30–35;
  • du har forsøkt tradisjonelle vekttap strategier og ikke kunnet oppnå et tilfredsstillende resultat;
  • du har helsemessige forhold relatert til vekten din (for eksempel type 2 diabetes).

Dette er de viktigste indikasjoner for mage reduksjon kirurgi, men bare en lege kan bestemme hvilken type kirurgi som er egnet for deg: Gastrisk bypass, mini-gastrisk bypass, eller sleeve-gastrektomi.

Det er viktig å huske at slankeoperasjon ikke er en universell metode som kan løse problemet med ekstra vekt en gang for alle. Pasienter er forpliktet til en ny sunn livsstil for å oppnå den beste langsiktige effekten, noe som betyr at kirurgi bare er det første skrittet til en slankere kropp hele livet.

Har du råd til det?

Gastrisk reduksjon kirurgi er en ganske dyr prosedyre og ikke alltid dekket av statlig medisinsk forsikring. Faktisk, kan det forekomme at mennesker som er kvalifisert for kirurgi, må vente lenge for å få prosedyren gratis utført i offentlige klinikker. Om du ikke er klar for å vente i måneder eller år, bør du vurdere å få utført kirurgi i utlandet.

Slankeoperasjon i Riga – topp medisinsk standard

Slankeoperasjon i Riga blir utført i en Overvektsoperasjonsklinikk – en moderne institusjon med kvalifiserte kirurger. Slankeoperasjon pris i Riga vil tilsi halvparten av kostnaden i Norge, mens den medisinske standarden er lik som i et vestlig europeisk land. Vår klinikk i Riga  tilbyr en nyskapende teknologi, vennlig atmosfære, og en faglig holdning blant samtlige av det medisinske personellet, fra kirurger til sykepleiere. Det tilbys tre inkluderende planer for alle typer slankeoperasjoner, dette omfatter:

  • flyplass, overnatting, og transfer;
  • alle nødvendige medisinske prosedyrer;
  • 24/7 assistanse;
  • langvarig oppfølging i 5 år.

Slankeoperasjon i Riga er et riktig valg for de som ser etter et godt samsvar mellom pris og kvalitet. Om du er interessert i et tilbud, besøk klinikkens nettside Overvekts-operasjoner.no og kom i kontakt med pasientkoordinator via telefon 451 145 93 eller e-post: [email protected]

scroll to top