Deler til det mest populære bilmerket

standart.no_-_www.koedbmw.com_-_23-03-20221-scaled.jpg

Annonse

Det er bare visse bilmerker som er kulere og mer populære enn andre. Sånn er det bare, og det er noe kulturelt særlig viktig med dem som gjør det veldig vanskelig for andre merker å utfordre dem. BMW er definitivt en av dem, og det er mye man gjøre for å rokke ved populariteten til det merket i Norge. Derfor er det også veldig mange som her en bil fra det merket, som også trenger BMW bildeler. Og avhengig på hvilken modell du har så kan det fort vekk bli dyrt, spesielt om du handler i visse butikker.

Men det er jo opp til deg, for du kan i stedet velge å følge lenken vi har lagt til. Da vil du nemlig komme til en butikk som heter KOED, som du kanskje ikke har hørt om, men som har nesten 100 000 reservedeler kun for BMW. Det er noe ganske imponerende med det, og butikken har navnet sitt etter den danske byen, Koed. Det er en spesiell butikk på mange måter, og har du en kompis som har BMW som trenger nye deler, så bør du definitivt anbefale denne butikken. Har du en BMW selv er det enda bedre, da vet du nemlig hvor du skal handle.

For å gjøre det lettere for deg har de også gjort det mulig at du kan søke via registreringsnummeret ditt. Med tanke på at de har så mange deler så sier det seg selv at ikke alle passer din bil. For enkelthetens skyld så kan du skrive inn regnummer og bli ført til alle produktene som kan brukes til din bil. Det er en ganske vanlig funksjon i slike butikker, men det er bra at det finnes, og gjør at du har mye å se i gjennom. Du kan velge mellom brukte og nye reservedeler, så valget er helt og holdent ditt!

scroll to top