AUBO leverer drømmekjøkkenet til din bolig

kitchen-stove-sink-kitchen-counter-349749.jpg

AUBO er en dansk og familieeid virksomhet, som igjennom de siste 30 år har levert kjøkken av høy kvalitet til sine kunder, i forskjellige prisklasser og i forskjellig design. AUBO er en verdisterk virksomhet, og er i dag en av de siste kjøkkenvirksomheter i Danmark som fortsatt er en 100% danskeid virksomhet. AUBO tilbyr alt fra vaskerom og bad, til kjøkken og skyvedørsgarderober, på denne måten vil du lett kunne skape en rød tråd igjennom din bolig ved å være kunde hos AUBO.

Et kjøkken er et rom med meget høy trafikk, det blir flittig brukt både morgen, middag og aften, enten det skal serveres et måltid, eller det er matpakker som skal klargjøres til neste dag. Kjøkkenet er ofte kaldt for husets hjerte, da ingen hus er komplett uten et flott og velfungerende kjøkken, hvor man kan underholde venner og familie mens man serverer god mat og pleier vennskap. AUBO tilbyr kjøkken i flere forskjellige prisklasser, og felles for alle disse kjøkken er at uansett hvilken prisklasse du velger på et kjøkken, vil man ikke gå på kompromiss med kvaliteten, da AUBO alltid leverer en god kvalitet.

Et nytt kjøkken er en spennende prosess, og mulighetene er nærmest uendelige. Når man skal velge et nytt kjøkken, er det viktig å ha en visjon over hvordan man ser for seg at det nye kjøkken skal se ut. Når man velger design til sitt kjøkken er det mange muligheter å velge i mellom. Dersom man ønsker et mer klassisk utseende, som aldri går av mote er det flere forskjellige design å velge i mellom. AUBO tilbyr også sine kunder er litt mer personlig preget kjøkken, med sterke farger og morsomme løsninger. Husk at et kjøkken ikke er noe man normalt skifter hver 2 til 3 år, da dette er et relativt dyrt prosjekt sammenlignet med antall kvadratmeter der dreier seg om, men at kjøkkenet er et kjøkken man skal være tilfreds med mange år frem i tid.

Har du nye behov ditt nye kjøkken skal dekke

Dersom man skifter kjøkken på grunn av endring i livsstil eller familieforhold fordi det for eksempel er kommet barn inn i huset, er det viktig å tenke grundig over hvilke behov ditt nye kjøkken skal dekke. Ofte kan det å forhøre seg med venner og bekjente, gjøre en mer oppmerksom på smarte fiff og små feil, enn hva man ville funnet dersom man selv skulle lage en liste. AUBO har erfarne kjøkkenkonsulenter som står klare for å hjelpe deg igjennom prosessen og sørge for at du får det riktige kjøkken til din bolig. Det danske design sniker seg mer, og mer, inn i de norske hjem, og trender meget i tiden. AUBO gir deg ikke kun muligheten til å være en del av denne trend, men de er samtidig med på markedet med konkurransedyktige priser, og en meget god kvalitet på sine produkter. Samtidig har de et godt samarbeide med Montér, hvilket gjør at deres konsulenter kan følge prosessen fra fabrikk til ferdig oppsatt kjøkken.

scroll to top